• LePatio_Realizace-kliniky-estetické-medicíny-Aether_013_head_hd Realizace kliniky estetické medicíny Aether

Realizace kliniky estetické medicíny Aether

Český investor chtěl služby estetické medicíny propojit s kvalitním designovým interiérem, který zákaznice ocení více jak sterilní lékařské prostředí klasické kliniky. Umístění v polyfunkční budově Drnu na Národní třídě k tomu ostatně samo vybízí.
Monika White se ve své realizaci záměrně rozhodla navázat na silnou architekturu budovy Drnu a kliniku navrhnout ve stylu nového typu luxusu: hrubý beton, stěrka na podlaze, přírodní dřevo, minimalistické vybavení, v protikladu s tím je prostor ozdoben zlatými, na míru vyrobenými, kusy nábytku, sametovými pohovkami a mramorovými stoly. Na sloupy byla použita italská technika zlaté krakeláže s hrubou omítkou. Neutrální šedo béžová barevnost je akcentována modrou a zelenou barvou.

Ordinace spojuje velký open space, kde se odehrává většina aktivit nelékařského charakteru – recepce, vizážista, kadeřník, bar s loungem. Významnou součástí interiéru je prosklená stěna s výhledem na historickou část budovy a nádvoří. Prostor je opticky znásoben zlatými autorskými zrcadly v čele místnosti a oboustrannými zrcadly v prostoru.

Desítka ordinací je koncipována v čistém jednoduchém designu, který akcentuje moderní lékařské vybavení.

Vybavení: pohovky Tacchini, lustry Ay illuminate a Zenza, stolky pols potten, tapeta Elitis. Ostatní vybavení navrženo a vyrobeno na míru Le Patio Studio.